Bevielis Raktas Didelio Sukimo momento, 1/2 Maitinimo Baterijos Ginklą m/ 2x 4.0 Ah Baterijos, Greitas Įkroviklis, 5 Lizdai, Saugojimo Priemonė, Lange & Variab

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€1 767.89 €1 361.27

Spalva:

????????【Puikų aptarnavimą Po pardavimo】Mes teikiame 365 dienų garantinio aptarnavimo, be remonto, tik pakeisti, siekiant užtikrinti jūsų pirkinių patirties.

【TIKRĄ DARBĄ ŽVĖRIS!】 Ką daro iw800 galia veržliarakčio išsiskirti yra žaibišką maksimalus sukimo momentas 1000N.m vos 1,5 sekundės, tai yra jėga su kuria reikia skaitytis ir įveiks 95% veržliarakčiai rinkoje.ji dirbs 1 minutę, kaip veiksmingai, kaip jūs praleisti 30 minučių stovi ant sunkiųjų breaker ir šokinėja aukštyn ir žemyn.

【2*4.0 AH BATERIJĄ ir GREITAI ĮKROVIKLIS】100% daugiau!mūsų baterija veikia raktas yra įrengtos dvi 4.0 ah aukštos kokybės didelės talpos ličio baterijas, 100% ar net ilgiau, nei tradicinio vienos baterijos raktu.3-jų valandų sunkiųjų darbo laiką ir greitas įkroviklis padeda jums pilnai įkrauti per 2 valandas didinti našumą. (yra papildomų originalios baterijos parduodamos atskirai parduotuvės puslapį)

【PUIKUS ĮRANKIS STORA & TAMSIAI SKYRIUOSE】Tik ilgis: 6.69 colių, 5-colių lizdas pratęsimo & įmontuota led lemputė, šis kompaktiško dydžio, su max prieinamumo tai 1000nm raktas leidžia jums greitai ir lengvai pašalinti varžtai ir veržlės sunku pasiekti tamsių sričių.

【DVIEM KRYPTIMIS & STABDŽIŲ-STOP】tai electic raktas gali bendradarbiauti su fiksavimo apsaugos, priekinės ir atbulinės eigos režimą.į pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę rotacija galima pasiekti reguliuojant šoninis mygtukas.atvirkščiai režimas, kai veržlė arba varžtas yra laisvesnė, stabdžių stabdymo įtaisas bus įjungti ir sumažinti greitį ir sukimo momentas, siekiant apsaugoti riešutų skrydžius į niekur sugauti.

【ŽVĖRIS UŽ UNIVERSALUS PROGRAMAS】Idealiai tinka Sunkiųjų Mašinų.Su maksimalus sukimo momentas 1000 N. m / 738 FT-LB ir 2400 APS / min, 1/2 pistoletas, specialiai skirtas sunkiųjų darbo vietų,jis gali efektyviai atlikti sunkiųjų įrenginių priežiūra, pagrindinių statybos projektai, žemės ūkio technika, pikapas sunkvežimiai, rūdžių spalvos veržlės, varžtai, sunkvežimių rv automobilių remontas ir kt.Tiesiog paspauskite gaiduką vairuotojo 1/2 colio, ir viskas buvo padaryta beveik per kelias sekundes.

【KINTAMO GREIČIO GAIDUKAS】apačioje jungiklis, šis raktas gali nustatyti, 3 greitis 0-1200/0-1800/0-2400RPM.Be to, kintamo greičio gaidukas leidžia geriau kontroliuoti 1/2 colių ginklą greitį ir sukimo momentą.Kai remontas tie subtilus ar pavojingomis medžiagomis, turintys galimybę kontroliuoti greitį veržliarakčio yra labai svarbus.Mažesnis greitis leis tiksliau kontroliuoti, sumažinti riziką per sugriežtinimas arba išpardavimas tvirtinimo detalės.

Su belaidžiais raktu rinkiniai apima 738ft-lbs(1000N.m) ginklą mašina, 2x 4.0 ah bateriją ir darbalaukio greitas įkroviklis, 5 vnt, cr-v plieno lizdas (17mm/19mm/21mm/22mm/24mm), 1 Pratęsimas (5 colių)ir tvirtas lagaminas.

Kilmės AE(Kilmės)

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą