6 Pack Mason Jar Šviesos 20 LED Saulės Spalvinga Pasakų String Žibintai Dangteliai lapelyje Kiemo, Kiemas, Sodas Šalis Vestuvių Kalėdų Dekoro

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€35.76 €17.88

Spalva:

Nėra jokių apribojimų dėl savo kūrybiškumą."PASIDARYK pats" super neįvykdyti amatai - galite kurti vario viela, žibintai, kaip jums patinka ir užpildyti mason stiklainius su smėlis, kriauklės, akmenukai, uogų spyruoklės, sezoninis, apdailos ir kt.Suteikite savo namų ar renginys įspūdingas ir individualią išvaizdą.Savybės: - kūrybingą ir novatorišką stilių Mason Jar šiltai balta LED žibintai bus sumažinta iki jūsų namų į rojų, žibintus. - Ypač tinka sodo apšvietimas arba žiemos sodo apšvietimas. - Lengvai būti ant jūsų terasa ar balkonas arba būti naudojamas kaip stalo dekoracija.Jūs galite individualiai papuošti savo Mason Jar, smėlio, akmenukų, kriauklių, arba perlai. - Ateikite su šviesos jutiklis, kuris automatiškai įsijungia vos tik sutemus išorės ir automatiškai išsijungia, dienos metu. - Energijos taupymo ir saulės baterija, tiksliai eco-friendly. - Puiki jūsų sodo, balkonas, terasa, įėjimas, pavillon, baseiną ar tvenkinį.Techniniai duomenys: Baterija: AAA, 1.2 V, 600mA LED Kiekis:20 Led IP lygis: IP65 Apšvietimo režimas: Pastovus Krovimo Laikas: 5-6 Valandos Darbo Laikas: 10-12 Valandų Rinkinį Sudaro 6 x Saulės Mason Indo Dangtelis Šviesos (be jar) Šiltas Patarimai: 1.Prašome laikyti įjungti, kai jūs įtraukėte saulės baterijomis pagal saulės spindulių gauti mokama. 2.Prašome ašara apsauginės plėvelės, išjungta, prieš diegdami mason jar šviesos į mason jar dangteliais. 3.Prašome laikyti paviršius saulės kolektorių gera, nes dulkės ar dar kažkas turės įtakos efektyvus apmokestinimo.

Žymos: led pasakų šviesos saulės mason indo dangtelis įterpti, mason jar žibintai lauke, styginių pasakų jar dangteliai žibintai.

Kilmės Žemyninė Kinija
Formos "PASIDARYK pats"
Elemento Tipas karoliukai
Maitinimo Šaltinis Sausas baterija
Įtampa 6V
atsparus vandeniui atsparus vandeniui
Modelio Numeris GD
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą