Daugiafunkcis Kompiuterio Atmintinė Lentos Kairėje ir Dešinėje Akrilo Ekranas Pranešimą Šoninių panelių Telefono Turėtojas Pranešimą Priminimas, 69HA

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€5.06 €3.69

Spalva:

Savybės:

OOTDTY

Kokybės Medžiaga: Priimti kokybės akrilo medžiagos, šie užrašai turėtojai yra lengvi, druable ir patikimas, nėra lengva nukristi arba nutraukti.

Lengva Naudoti: jie šoninės plokštės yra lengva klijuoti ant jūsų , su gražia sukibimas ant nugaros, ir gali pašalinti, nepaliekant jokių lipnių likučių.

Nėriniai Įrašą: Nėriniai įrašą dizainas nr. lipnus popierius.Vidurio lenta gali būti naudojamas organizuoti darbo planą ir susitikimo įrašus.Apačioje turėtojas gali būti naudojami laikyti mobilųjį telefoną.

Platus Naudoti: galite klijuoti užrašas ant šių pranešimų lentos įrašyti svarbių dalykų ir nėra sąraše, siekiant išvengti pamiršta, apačioje skydelis turi griovelius, kad turėti telefoną ar kitus smulkius daiktus.

Paprastas Dizainas: Šį kompiuterį memo lenta gali būti naudojama tiek namuose, tiek biure, aišku, savo vietos ant stalo, iki, tinka daugumai kompiuterių monitoriai, ekranai ir spintos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Pakuotės Svoris: apytiksl.77g

Stilius :

8 Stilius yra Prieinami, kaip Parodyta Paveikslėlyje.

Dydis: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Komplektą Sudaro:

1Pc Pranešimą Memo Lenta Etiketė, Lipdukas

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą