Nagų Lako Laikymo Maišelis Nešiojamą Naujas Nešiojamas Eterinis Aliejus, Lūpų, Organizuojant Krepšys Kelionės Kosmetikos Organizatorius

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€175.55

Spalva:

Ypatybė:

Dvigubo Sluoksnio Konstrukcija: Didelis dvivietis kupė nagų lako ir UV organizatorius įrankis nešiojimo dėklas saugo jūsų nagų rinkinys tvarkingas ir organizuotas, kad būtų galima lengvai gauti tai, ko norite, nepakenkiant kitų nagų aksesuarai.

Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, viduje yra užpildytas su EVA įdėklas, geras apvalkalas suteikia apsaugą nagų lako butelį.Pagamintas su tvirtais užtrauktukais ir sustiprinta susiuvimo, tai labai patvarus.

Apačioje Kamera: Yra įvairaus dydžio, nagų lako buteliukai, minkštas reguliuojamas dozatoriumi užtikrina maksimalų lankstumą, organizuoti įvairaus dydžio buteliukai.Jie taip pat apsaugoti butelius iš nelygumai į vienas kitą.

Top Kamera: Suteikia didelių sandėliavimo patalpų esminius nagų priemonėmis, pavyzdžiui, LED UV džiovintuvas, nagų pratybos ir mokymai, nagų valikliai, šepečiai, vatos pagalvėlės, nagų dildeles, gelio nagai, cinkavimas milteliai ir daugiau.

Nešiojamų Ir Stilingas: Su rankena, tai puikus balansinė eteriniai aliejai ir visi priedai kelyje.Paprastas ir stilingas išvaizdą yra puikus nagų mėgėjams, taip pat tinka kasdieniniam naudojimui namuose.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesteris

Dydis: 22x26x19cm/8.66x10.23x7.48inch

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Nagų Lako Laikymo Maišelis

CN Kinija
Medžiagos Sudėtis PU
Type4 PU sudaro krepšys
Prekės Svoris 0
Elemento Tipas Kosmetikos Atvejais
Elemento Ilgio 22CM
Modelio Numeris Kinija
type2 Atsparus Vandeniui Tualeto Reikmenys Organizatorius
Elemento Plotis 0
type1 PU Karvė Moterų Nešiojamų Kosmetikos Krepšys
Elemento Aukštis 0
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Modelio Tipas Animacinių filmų
Stilius Mados
Pristatymas Metodas Nuleisti Pristatymas
Type3 Moterų Kelionės Makiažas Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga PU
Kilmės Žemyninė Kinija
Formos Dėžutė
Uždaryti Tipas užtrauktukas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą