Naudinga Šluostės Dulkių Dalys Ir Priedai Vandens Absorbcija Priedai Apliejimo Valymo Šluostės Gerai Minkštumo Originalios Įrangos

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€119.74 €53.88

Spalva:

Savybės:

* visiškai naujas ir aukštos kokybės

*Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni

*Subtilus ir rafinuotas, labai atitinka originalios įrangos.

*Su mop medžiaga turi gerą švelnumas, o valymo purvo, ji taip pat apsaugo grindų nebūtų subraižyti.

*Stiprios vandens absorbcija, lengviau valyti ir grąžinamasis gali

*Pakuotėje yra 2 pakeitimas medžiaga mop valymas dalis: su priedais 360 S8 dulkių siurblys, purvo, dulkių ir indėliai kampai ir kraštai gali būti lengvai ir veiksmingai pašalinami.Ypač savo plaukų ir, kad savo augintinio.

*Ekologiškos medžiagos: jis yra pagamintas iš pažangių aplinkai draugiškas medžiagas, todėl ji gali atlaikyti stipresnę smūgio jėgą, siekiant apsaugoti vakuume.Jis yra patvarus ir lengvai įdiegti.

*Net ir valymas: labai absorbuojančia medžiaga sugeria vandenį ir paskirsto ją tolygiai jos paviršiaus, suteikiant jums dar švarus, kuri trunka iki 60 minučių.

*Pratęsti tarnavimo laikas: jei jums gali išvalyti ir pakeisti atsarginių dalių reguliariai, kad dulkių siurblys būtų išlaikyti savo didžiausio našumo visą laiką ir pratęsti gyvenimą dulkių siurblys.

*Įmontuoti: 360 S8 S8 Plius Robotas Dulkių Siurblys

Pakuotės Turinys:

2 * Mikropluošto šluostės

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą