Vyrai CamouflageTurban Skrybėlę Šilkiniai Satino Pamušalu Rait Minkštas Pasukti Galvą Wrap Gatvės Hip-Hop Vyrų Variklio Dangčio Skrybėlę Galvos Skara

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€12.65 €7.47

Spalva:

escription:

Savybės:

Idealiai tinka kasdien dėvėti, plaukų apsaugos priemonės, naktiniai drabužiai, pridėti stilių, aprangą, chemo pacientams, žmonės, susijusius su plaukų slinkimas, ir daugiau.

Vienas dydis tinka labiausiai suaugusieji vadovai.Apsaugos ir stilistas dėvėti ant jūsų galvų, apsaugoti savo plaukų per dieną, o kai tu miegi.

Turbanas su juosta, kad galima suvynioti aplink eksterjero ar gali būti, įsitaisiusi pagal.Įvairių spalvų, kad atitiktų dienos/naktimis poreikius.

Patogu dėvėti visą dieną arba trumpą laikotarpį.Pagamintas iš transporto rūšių, minkšta ir patogi nešioti, lengvas ir kvėpuojantis, saugus naudoti ir odos draugiškas, kvėpuojantis.ne pakenkti jūsų odai.

Elastingumas juostos ir tinka aptemptas be pernelyg įtemptas.Turbanas tinka aptemptas ir bus ne patenka ne lengvai.Tinka pakankamai gerai miegoti be baimės atskilimas.

Medžiaga:modalinio ir medvilnės

Dydis:Val.Reguliuojamas 58-60cm/22.83-23.62 į

Spalva: Parodyta, kaip th pics

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Turbaną skrybėlę

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Lytis Unisex
CN Zhejiang
Taikoma Scena Atsitiktinis
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Funkcija Daugiafunkcį
Išleidimo Data Summer2022
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Atsitiktinis
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Modelio Tipas Gyvūnų
Modelio Numeris C0503VN1544
Elemento Tipas Skullies & Beanies

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą