2vnt Saldus Lankas Staigius Universalus Bang Įrašą Princesė Galvos Japonija Korėja Minkštas Mergina Staigius Krašto Įrašą Moterų galvos Apdangalai, Plaukų Accessories

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€3.13 €1.56

Spalva:

Aprašymas:

Spalva, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: audinys

Svoris: 8g

Dydis: 8cm / 3.14 colių

1. Saldus Japonų ir korėjiečių dizainas: Šis lankas plaukų įrašą saldaus Japonijos ir korėjos dizainas, paprastas, bet mielas, tinka dėvėti įvairiomis progomis.

2. Multi-funkcinis naudojimas: Šis plaukų įrašą galima naudoti d išspręsti kirpčiukai, princess plaukų ir šonų plaukai, kuris yra universalus ir lengvai rungtynės, todėl jums daugiau komforto su juo.

3. Minkštas mergina stilius: Šis plaukų segtukas yra pagamintas iš minkštos mergina stiliaus minkšta spalvų schemą ir sklandžiai linijas, kurios gali padidinti jūsų mielas atmosferą ir pažiūras.

Keletą dalykų, kuriuos pastaba

1. Kaip jūs žinote, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs visada galite kreiptis į mane ir mes suteiksime jums keletą patarimų, bet tai tik jūsų nuoroda.

3. Mes galime priimti užsakymus sumaišyti straipsniai, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra

2vnt plaukų įrašą

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Medžiaga Poliesteris
Stilius Mados
Tipas Plaukų segtukai
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Numeris lankas plaukų įrašą
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą