UTV Vėliava Kalno Skliaustuose Off-Road Vėliavos Stulpo Atramos Montavimas Šviesos Juosta Plakti Lengvųjų Automobilių Reikmenys

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€33.62 €23.53

Spalva:

Ypatybė:

【Funkcijas】, Kad UTV vėliavos laikiklis gali turėti savo vėliavą, off-road LED šviesos juosta, radijo antenos, plakti šviesa, ir tt..Plaukioja savo mėgstamą vėliava bus pritraukti dėmesį iš kitų lenktynininkų, kuris gali pagerinti savo vairavimo saugumą, kai joja ant kopos, stebi, ar kalvos.

【Aukštos Kokybės】vėliavos laikiklis yra pagaminti iš kokybės aliuminio lydinio, todėl yra patvarus, anti-scratch, anti-drabužiai, anti-rust ir ilgą tarnavimo laiką.

【Reguliuojamas】galite reguliuoti laikiklis su bet kuriuo kampu norite, nes ji gali būti pasukti 360 laipsnių, todėl jūs galite pritaikyti jį bet kuriuo kampu norite

【Lengva Įdiegti】Ateina su lipnia putų juostų, nėra lengva nukristi, lossless, montavimas.Lengva įdiegti be jokių kitų pakeitimų, tiesiog prisukite varžtus, taupyti savo laiką ir energiją.

【Taikymo】Tai UTV plakti šviesos kalno tinka visiems UTVs su 1.75", kad 2.00"(4.44 cm iki 5,08 cm) anti-roll bar, plačiai prieinama visiems UTVs, RZR 900/ 1000/ XP/ Pro, Maverick/ X3/ Vadas, Talon, Mulas YXZ ir kt.

Specifikacija:

Būklė: Naujas

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Spalva: Juoda

Dydis: 11.3*5.3 cm/4.4*2.1.

Įmontuoti:

Tinka Visiems UTVs Su 1.75", Kad 2.00"(4.44 cm Iki 5,08 cm) Anti-roll Bar, Plačiai Prieinama Visiems UTVs, RZR 900/ 1000/ XP/ Pro, Maverick/ X3/ Vadas, Talon, Mulas YXZ ir Kt.

Pakuotė:

2*UTV Vėliava Kalno Skliaustuose(Priedai Komplekte)

Medžiagos Tipas Aliuminio Lydinys
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą