UnionJack Sulankstomas Dviračio Rėmą Fiksuotas Kablys Tline E Kabliukų Sagtis Reguliuojamas Aukštas Žemas Lankstymo Stovėjimo Balansas 17g Už Brompton

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€592.28 €296.14

Spalva:

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

UnionJack Sulankstomas Dviračio Rėmą Fiksuotas Kablys Tline E Kabliukų Sagtis Reguliuojamas Aukštas Žemas Lankstymo Stovėjimo Balansas 17g Už Brompton

Atnaujinti savo sulankstomas dviratis su mūsų stalo elektroninių snap kabliai!Pagamintas iš derinys aliuminio lydinio ir inžinerijos plastiko, šie kabliukai yra tvirtas ir lengvas.Sveria tik apie 17 gramų, jie pridėti minimalaus svorio į jūsų sulankstomas dviratis ir užtikrinti, kad jūsų dviratis yra lengvas nešioti.

Vienas iš pagrindinių bruožų šie kabliukai yra reguliuojamo aukščio.Su šia funkcija, jūs galite lengvai pritaikyti poziciją, kabliai pagal savo skonį, todėl jūsų sulankstomas dviratis važiuoja sklandžiau ir patogiau.

Įdiegti mūsų stalo, kablys, kabliai yra vėjas.Jie reikalauja papildomų įrankių ir gali būti lengvai įrengti ant šakutės jūsų sulankstomas dviratis.Per kelias minutes, jūs galėsite mėgautis patogumo ir funkcionalumo šie kabliukai.

Šie kabliukai yra ne tik praktiškas, bet taip pat pridėti stilingas prisilietimas prie jūsų sulankstomas dviratis.Yra įvairių ryškių spalvų, galite pasirinkti vieną, kuris atitinka jūsų asmeninį stilių ir pridėti purslų spalvos į savo važiavimo.

Visos mūsų stalo, kablys, kabliai yra puikus aksesuaras visiems sulankstomas dviratis savininkai.Savo tvirtos konstrukcijos, lengvos konstrukcijos, reguliuojamas aukštis, ir įvairių spalvų, kad juos būtina turėti "atnaujinti".Šių kabliukų, jūs patirsite sklandžiau važiuoti ir padidinti funkcionalumą jūsų sulankstomas dviratis.

Produkto:

1.Mūsų šakutės kabliukai, pagaminti iš derinys aliuminio lydinio ir inžinerijos plastiko, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir lengvas dizainas.

2.SKLANDŽIAI JOJIMO PATIRTIMI: aukštis-reguliuojamas bruožas šie kabliukai leidžia jums pritaikyti padėtis pagal savo skonį, todėl jūsų sulankstomas dviratis sklandžiau ir patogiau.

3.LENGVAS MONTAVIMAS: Šie kabliukai yra lengva įdiegti ir nereikalauja papildomų įrankių.Tiesiog prijunkite jas prie šakutės jūsų sulankstomas dviratis ir naudotis jų patogumui.

4. Kuo mažesnis Svoris: Sveria vos 17 gramų, šie kabliukai pridėti minimalus svorio sulankstomas dviratis, užtikrinant, kad dviratis yra lengvas ir lengvai atlikti.

5. Stilingas ir Spalvingas: yra įvairių ryškių spalvų, kad atitiktų jūsų asmeninį stilių.Mūsų stalo, kablys, kabliai ne tik padidinti funkcionalumą jūsų sulankstomas dviračio, bet tai taip pat pridėti stiliaus jausmą.

1* Kablys

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą