Užsakovo Wudang Daoizmas Skraiste Kung fu chi Kostiumas Kovos menų Wushu Drabužius Wing Chun Uniformas Kongfu Drabužių Spalvų 25

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€109.52 €87.62

Spalva:

SVARBU:

Sveiki Draugai, tai vienodai bus custom made for you, taigi, kai jums, kad šis straipsnis, prašome palikti mums pranešimą ir pasakykite mums SPALVĄ, kuri jums patinka jūsų skraiste, ir kelnės, ir savo ŪGĮ, SVORĮ, KRŪTINĖS, JUOSMENS informacija coliais ar cm.Taigi, mūsų siuvėja gali padaryti, kad jūsų drabužiai greitai ir laivas jį atlikti kaip įmanoma greičiau.Paprastai už užsakymą užsakymus, mes išsiųsime per vieną savaitę .

Produkto Pristatymas

Styl e: aukštos kokybės wudang daoizmas kung fu vienodas.Už mantiją, ten yra varlių mygtukai rankovėmis rankogaliai.Už kelnes, yra gumelės juosmens ir kulkšnių, dvi šoninės kišenės.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite ką nors pakeisti dizainas savo drabužius.

Straipsnis Apima: chalatas, kelnės

Audinys: aukštos kokybės patalynė.Tai vidutinio storio, švelni, kvėpuojanti , labai draugiškas odos, patogus ir gražus visais metų laikais.

Spalvos: 25 spalvas visiškai.Prašome palikite mums žinutę apie norimą spalvą.Į sąrašą nuotraukas, vienodos spalvos yra: tamsiai kupranugaris skraiste, juodos kelnės.

Dydis: pagal užsakymą visų dydžių.Draugams, kurių svoris yra virš 100kg arba 220lbs, mes turime imti papildomą 10 USD už išlaidas papildomų audiniai.

Siuntimo Informacija

Mes esame įsikūrę Dengfeng , Zhengzhou Mieste, Kinija.Čia yra vieta, Shaolin Šventyklos.Mes pasirinkti saugiausias ir geriausias laivybos būdų, kaip visame pasaulyje.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia padėti su siuntimu.

Grįžta & Grąžinti

Mes pasirinkti ir patikrinti kiekvienos prekės atidžiai prieš jį išvežti.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia grįžti mūsų daiktų pakeisti arba grąžinti už tiek, kiek jis yra originalus statusą ir nenaudojami.

Klientų Aptarnavimas

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kai jums gali prireikti pagalbos iš jav.Mes mėgautis visus ryšius su jumis.

Didmeninės Prekybos Paslaugos

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia didmeninės ir individualų aptarnavimą.Mes siūlome labai konkurencinga gamyklos didmeninės kainos.

Žymos: Chi Kostiumas, Tai Chi, wing chun vienodas.

Prekės Pavadinimas kungfuworld
Sportas Tipas Kovos Menai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
CN Henan
Kilmės Žemyninė Kinija
Departamentas Pavadinimas Unisex
Apykaklės V-kaklo
Funkcija Anti-Pilling, Anti-Trauktis, Kvėpuojantis
Elemento Tipas Rinkiniai
Medžiaga Medvilnės, Linas
Modelio Numeris Daoizmas
Lytis VYRAI
Audinio Tipas Tvilas
Unisex Taip

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą