2VNT Kenda K1092 KRITERIUM (K1018) Dviračių Tire700x23C 700x25C 700x28C KOUNTACH ELITO Lankstymo Granulių Kelių Motociklo Padangos

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€61.46 €30.73

Spalva:

Pastaba: Ši nuoroda yra pora padangos, kad mes galime paskelbti sumą, nurodytą jūsų,

Po dešimtmetį Kenda X007 komanda sukūrė naują kelių padanga, su Kenda K1092 KOUNTACH ELITO, kurie bus padaryti savo pasaulyje debiutavo Kovo 30, 2023 m. Tai dūriams atsparus kelių padanga yra įrengtos pažangiausių technologijų ir aukščiausios kokybės gumos nuo Kenda Grupės.Ultra-modernus protektoriaus raštas, dūriams atsparus apsauginis sluoksnis ir itin lengvas svoris 230 g, kad lengva ir maloni važiuoti visų tipų keliais.Naujos išorinės pakuotės dizainas su raudona emblema akcentai.Į K1092 yra konkurencingiausia kelių padangų pasaulyje šiandien.Tai yra unikalus pasirinkimas išvaizdos, tvarkymo patirties, apsaugos, patvarumo ir išlaidų veiksmingumą.

Mes esame oficialus platintojas KENDA ir dabar atleisdami K1092 ribotas kiekis, draugiška dviratininkams viso pasaulio patirti pirmą kartą.

KENDA KOUNTACH ELITO 700x25C (ETRTO 28-622) Sudedamos Granulių.125psi.60TPI

Į KOUNTACH yra visiškai plikas kelių padanga, kuri simbolizuoja galutinis greitis.Kartu su KENDA unikalus gumos statybos, ji turi nepaprastai mažas pasipriešinimas riedėjimui, kuri suteikia neįtikėtinas posūkiuose kontrolė sausos ir drėgnos sąlygos.

KOUNTACH savybės GELEŽIES BŽŪP DIRŽO punkcija apsauga, taikoma tarp padangų protektoriaus ir unikali gumos, kuri labai pagerina padangų s punkcijos atsparumo.

SRC - KENDA standartas junginys (60SA kietumas) su gera mažo pasipriešinimo jėgos koeficiento ir patvarumo, daugiausia naudojami kalnuotose/road padangos ir KENDA Classic Serijos protektoriai.

ICAPB - Lengvas, padangos, svoris-tik 230g.lengvesni ir plonesni KENDA sustiprinti anti-punkcija sluoksnis, didelis tampros modulis akių susipynusios junginys padangos su aukštos punkcija apsaugos poreikius, lengvas, tik prie protektoriaus sekcijoje, padidinti protektoriaus punkcijos atsparumo.

Jei jums reikia naudoti anti-punkcija skysčio, prašome pasirinkti, KENDA padangos, pažymėtas kovos su punkcija skysčio, kitų vidinis vamzdis tipo padangos ar vidiniai vamzdžiai be UST nerekomenduojama naudoti anti-punkcija skysčio.

Atsargumo priemonės:

1. Prašome naudoti grindų siurblys arba rankiniu siurbliu infliaciją.

2. 2. Dėvėti apsauginius akinius, kai pripučiamos.

3. Venkite oro kompresorius infliacija.

4. Išpūsti pagal slėgio, nurodytas ant padangos šono padangų.

5. Naudokite tinkamo dydžio vidinis vamzdis.

6, Naudoti dviratį, padangų smalsauti juosta, jei reikia.

7, Naudoti KENDA vidiniai vamzdžiai geriausių rezultatų.

8, dviračių naudojimui.

Prekės Pavadinimas Kenda
Naudoti Kelių Dviračiai
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Padangos

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą