Didelio Galingumo Radiatoriaus Aušinimo Ventiliatorius Puslaidininkių Šilumos Kriaukle Atgal Įrašą Aušinimo Sistema Drop Laivyba

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€35.01 €24.86

Spalva:

Savybės:

OOTDTY

Pasirūpinkite, kad jūsų telefono kietas ir sklandžiai su flydigiB6 Telefonas, Šaldytuvas.Jos silentcooling sistema užtikrina efektyvų šilumos išsklaidymo, perkaitimo prevencija metu gamingsession.

Pagamintas iš patvaraus plastiko, šis telefonas aušintuvas yra lengvas ir patogus nešiotis, todėl galėsite jį pasiimti bet kur jūs einate, Savo aptakus dizainas sklandžiai sujungia su jūsų telefoną, patogų rankena ir stiprinti savo žaidimų patirtis.

Sukurta avidmobile žaidėjai, kad flydigiB6 Telefono Aušintuvas turi turėti priedą.Jis efektyviai sumažina temperatūrą, telefono, užtikrinant optimalperformance net per ilgesnį gamingsession.

Nesvarbu, ar jūs žaidžiate veiksmų supakuoti žaidimus ar užsiimti kovose, šio telefono aušintuvas apsaugo jūsų prietaisą vėsioje ir neleidžia delsti, suteikiant jums competitiveedge.Imtis savo žaidimų į kitą lygį su flydigiB6 Telefonas, Šaldytuvas.

Ne tik flydigiB6 Telefono Aušintuvas enhanceyour žaidimų patirtis, bet ji taip pat apima thelifespan telefoną išvengti perkaitimo.Likti cooland mėgautis endlesshours žaidimų su šio novatoriško telefono aušintuvo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Galia: 20W

Taikoma 4.7-6.7 colių mobilusis telefonas

Komplektą Sudaro:

1x Radiatorius

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Galia 20W
Kilmės Žemyninė Kinija
Taikoma 4.7-6.7 colių mobilusis telefonas
Prekės Pavadinimas ANNEPRO
Suderinamos Prekės/Modelis flydigi B6
Aksesuarai Tipas Aušinimo Sistemų
Modelio Numeris B03C7HH305972
Medžiaga plastikiniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą