Atnaujinti Universalios Priekabos Kablys, Pin Lock Savo Raktus III Klasė IV Kliuvinių, Sunkvežimių, Automobilių

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€25.51 €15.31

Spalva:

Ypatybė:

Sunkiasvorės PRIEKABOS KABLYS LOCK PIN - Nauja versija patobulinta priekabos kablys imtuvas užrakto kaištis su visais metalo konstrukcijos, 2 vamzdiniai raktai įtraukti siekiant užtikrinti lengvą užrakinti ir atrakinti.

UNIVERSALUS SUDERINAMUMAS - Priekabos Kablys Imtuvas Lock Pin yra suprojektuoti su 5/8" skersmens ir 3-1/2 ilgą, kad jis veikia gerai su III klasė IV kliuvinių, didelis vilkikas, sunkvežimis, 2 2-1/2 kablys imtuvas. (Prašome patvirtinti, kad jūsų reikiamo dydžio arba rašykite mums daugiau pasiūlymų prieš pateikdami užsakymą).

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS & BAUDA KŪRINYS, Pagamintas iš aukštos kokybės juodo elektroforezės dažytos vientiso plieno pasiūlyti super sunkiųjų funkcija per 30.000 svarų apkrova (2X), nei kitų lock kaiščių, pažangių technologinių procesų, patvarus, patikimas ir ilgalaikis.

SAUGU ir LENGVA NAUDOTI - kablys imtuvas užrakto kaištis su cinko lydinio vamzdinės užraktas branduolys naujausias anti-theft technologija pasiūlyti pirmosios klasės saugos ir jums, ir dulkių bžūp siekiama išlaikyti skylutę nuo vandens ir purvo, puikus dizainas, kad būtų lengva naudoti.

Žymos: Atnaujinti.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiagos Tipas Legiruotojo Plieno
Specialios Funkcijos Priekabos užrakinti spyną užraktas
Prekės Svoris 0.45kg
Elemento Tipas Priekabos Sukabinimo Įtaisai Ir Jų Priedai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą