Naturefly Anglies Dviračio Balno Kalnų Dviračių Dalių Ciklas Kelių Balno Nemokamas Pristatymas

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€55.88 €53.08

Spalva:

Gaminių Aprašymas

Specifikacijos

Naturefly Anglies Dviračio Balno Raudona arba Mėlyna

NF Balno issimple, lengvas ir kietas su gerai išbandyta pagal EN 14781 Standarto.NF yra skirta dirbti su kelių,kalnų, ar cyclocross dviračiais.NF suteikia jums galimybes tinkami, jaučiu, ir stilius.Su lankstaus nailono bazė ant balno.Jis jaučiasi patogiau dviratininkams.Į 9 mm, ovalo formos, anglies pluošto bėgeliai yra toks stiprus, kurios yra lengviausias ir stiffest linija.

Visas anglies pluošto

Stilius: Road/MTB

Modelis: LIŪDNA-023

Gamintojas: Naturefly

Medžiaga: Monocoque Torayca T700

Svoris: 130g

Spalva: Raudona / Mėlyna

Ilgis : 275mm

Skelbimas:

1.Garantija : 1 Metai

2.Pakeitimas yra laisvas nuo medžiagų ir gamybos defektų, garantija metai.

3.Importo muitas/mokesčiai yra iš mūsų kontrolės, be abejo, nėra įtrauktos į mūsų kainas.

PRAŠOME PATIKRINTI, LANGELĮ JOKIŲ FIZINIŲ PAŽEIDIMŲ, PRIEŠ PASIRAŠANT ARBA GAVĘS PAKETĄ.PRANEŠTI, PER KURJERĮ ARBA AGENTAS PRISTATYMO METU, KAIP ATMESTI, O NEPASTEBĖJAU JOKIŲ FIZINIŲ PAŽEIDIMŲ, DĖL ŠIOS DĖŽUTĖS.

Pakavimas Ir Pristatymas

Įmonės Informacija

Profesinės Anglies Dviračių Gamintojas

Naturfly gamintojas Sunnysun dėl būstinės nustatyta 2014 Huizou,specializuojasi sudėtinių produktų, anglies ir bambuko dviračių dalys: anglies kelių kadrų, kalnų rėmas, Triatlonas, rėmas, Kelio rėmo ir Rankenos už UCI dviračių Standarto.Taip pat bambuko dviračiai ir kadrų atvykimo Žvyras, Kelių, Takelių, MTB, Fixie ir Vienas Greitis 2020 jojimo sveikai tarp namų ir įmonės ekonominių stiliaus.Apsaugoti Save, Labiau rūpinasi savo šeima.

Patyręs R&D Komanda

Naturefly turi ilgametę patirtį sudėtinius produktus.Remia profesinį R&D inžinieriai, turime įvykdyti OEM ir ODM užsakymus taip, kaip prašoma.Mes turime gerą verslo partnerystę su tiekėjais ir rangovais, ir gali pateikti klientams naujų produktų dizainą, garantuoja kokybę, patikimą sukelti kartus ir prieinamomis kainomis.

Prekės NATUREFLY Pradėjo

Pastaraisiais metais, poveikį užsienio prekių ženklų ir prekės ženklo žinomumo didinimas, mes buvo parengti mūsų pačių markės NATUREFLY 2016 m. Per veiksmingas prekės ženklo valdymo ir eksploatavimo, mūsų NATUREFLY prekės ženklas buvo įtvirtintas agentas platinimo ir prekybos valdymo.

Dėmesio Kokybės Kontrolės

Bendrovė ir toliau laikytis "Kokybės Pirma, Reputaciją Pirmas" principu, atsidavimas teikti klientams Kinijoje ir užsienyje su geros paslaugos.Dabar, mes turime naują projektą "europa 2020" bambuko dviračiai, populiariai naudojami ant gatvės, asfaltuoti takai ir off road gali būti lengvai montuojamas į multi-pavarų dviratį, daugiau arčiau gamtos kvapas gėlių., 100% rankų darbo, iš bambuko su perdirbimo kanapių pluošto pagal 3 metų garantija ir LT Standartinėmis Bandymo..

Bendrovė toliau "kokybės pirma, reputaciją pirmasis" tikslas, atsidavimas svečiai Kinija ir užsienyje su geros paslaugos.

Parodos

Sertifikatai

Naudoti Kelių Dviračiai
Prekės Pavadinimas NATUREFLY
Dydis 275x130x30mm
Kategorijos Galinės Sėdynės Kilimėlis
Korpuso Medžiaga Anglies
Vartotojas Unisex
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą