už Miegamasis, Didelis Kambarys, 6.5 L Top-Užpildyti Šiltas & Cool 360° Pasukti Rūkas Drėkintuvas Augalų Kūdikių Vaikai, Greitai Garintuvas (Dist Ess

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€760.57 €585.64

Spalva:

✅【Šiltas & Cool Rūkas】 dual rūkas gamina 4x greičiau, drėkinti (700ml/h) nei kiti cool-rūkas drėkintuvai (140ml/h). 10% drėgmės, pridedamas tik 13 min.Šiltas aukštojo rūkas geriau apsaugo jūsų grindis ir baldus nuo puvimo, ir gali gerokai atleisti jus iš kosulys, alergija, ir gerklės skausmas.

✅【Distiliuojant Pirmas, ir Drėkinantis Kitą】 Nerimauja dėl žalingų mikrobų ir plaučių infekcija?Su novatorišką 212℉ distiliavimo technika, drėkintuvai paverčia verdančio vandens garų į sveikiausias rūkas, šilto ir ne-plikymo temperatūra, apsaugoti jus dieną ir naktį.

✅【Kambarius, Visų Dydis Iki 861ft2】 šiltas & cool rūkas drėkintuvas galite lengvai tvarkyti kambarius iki 861 ft2/80㎡ su 6.5 L vandens rezervuaras.Ji bus nustebinti jus su savo nuolatinio 72H.

✅【Raminantis Aromaterapija】 Ne nerimauti pirkti papildomai aromato difuzorius, H111 statyti-aromatas, dėžutė taupo pinigus jums!Pridėti lašai essencial aliejus, aromatas plokštelę ir H111 drėkintuvas gali dirbti kaip difuzorius sumažinti stresą, suteikia nuostabų naudą savo gerovę ir pagerinti įvairių odos ligų.

✅【"Smart Auto" Režimu】, Ką drėgmės turėčiau nustatyti?Palikti jį H111. Drėkintuvai pristato automatinė drėgmės kontrolė su savo built-in humidistat.Per mažas?Drėkintuvai prasideda jį į didelio greičio.Per didelis?Drėkintuvai vėjai žemyn savo veiklą.Tiesiog nustatykite jį ir pamiršti apie tai.

Įtampa (V) 5V
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Triukšmo 36db
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Talpa 1L
Galia (W) 1w
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą