80Pcs Tušinukas Nustatyti Bambuko Tušinukas Office & mokyklinės prekės, Rašikliai & Raštu Prekių, Dovanos

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€46.89 €27.20

Spalva:

Ką jūs gausite: yra 80pcs bambuko ištraukiama tušinukai pakuotėje; pakankamai kiekis gali patenkinti savo kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius, todėl jums nereikės nerimauti apie ne kurių rašikliai prieinami jums, kai jums reikia naudoti juos.

Dydis informacija: dydis, tušinukas yra 5,3 x 0.43 cm, kuri yra dydžio paprastųjų tušinukas; Jis naudoja 1 mm storio pildymas, ir rašalas teka iš sklandžiai, Todėl yra lengvas ir patogus naudoti.

Kokybės medžiaga: medinis tušinukas pagamintas iš kokybiško bambuko, kuri yra saugi ir negadina savo rankas; Ji yra patikima, turi gerą vandeniui galimybes ir gerą rūdžių įrodymas, galimybė, kad jis gali būti taikomas ilgą laiką.

Lengva naudoti: šis bambuko tušinukas yra paprasta naudoti, Kai jums reikia naudoti jį parašyti, jūs tiesiog spustelėkite pieštuko galiuką; Kai jums nereikia rašyti, jums tiesiog reikia paspausti pen patarimas dar kartą, Todėl šis rašiklis yra patogus naudoti ir gali sutaupyti jums laiko.

Platus pritaikymas: ši mediena tušinukas jaučiasi sklandžiai ir nebus jums jaustis nepatogiai ir po ilgalaikio naudojimo; Ji tinka namie, mokykloje, biure, dienoraščio rašymas, kanceliarinių prekių; taip pat galite suteikti jai kaip dovana, šeima, draugai, kolegos, arba naudoti jį kaip mažą dovanėlę klasės veiklą.(Skirtingų partijų, kad produktas gali turėti spalvų skirtumas)

Rūšis:Juodo Rašalo/Juoda Rašalo

Spalva:Mediena spalva

Medžiaga:bambukas

Dydis:apie 13,5 x 1.1 cm

Pakuotės Turinys:

80 x Bambuko tušinukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą