30 Spalvų Metallic Dažai Žymeklis Rašikliai Rinkinys, Akrilo Dažų Žymeklis Parkeris už Kortelių Priėmimą, Roko Tapybos Rašikliai Stiklo Rock "PASIDARYK pats" Meno Pen

(3)
Prieinamumas:Sandėlyje
€15.31 €2.96

Spalva:

Apie šią prekę

Baudos Taškas Metaliniai Žymekliai - Darbo nuostabų 30 ryškiai blizgios spalvos metalo.Ypač juodame fone. (1mm)Tiesiog kaip miniatiūrinė teptuku ir yra smulkiai nurodė, kad tai yra labai lengva dažų mažas išsamios srityse.Acid-free, ekologiškas, ir netoksiški dažai srautai, puikus.Audinio Žymekliai yra labai drąsus ir labai grazu.Paprasta naudoti ir labai pigmentuotas.Gyventi ryškių spalvų atspalvių gausite.

Menininkas kokybė - Mūsų metallic aliejinių dažų žymekliai yra ne purtymas arba siurbti reikia pradėti.Paprastas būdas išlaikyti vaikai okupavo ir nesijaudinkite apie smudges ir dėmių.Geras menininkų, kurie gyvena piešti ir tiesiog mokytis kaligrafijos.Skatinti juos išreikšti savo kūrybiškumą.Naudojamas atvirukai, juoda sketchbook, spalvinimo knygelių.Taip pat naudojami keraminių ir stiklo, ir jis tučtuojau nuplauti.Laisvai rašote smagiau mūsų homeschool.

Puikus foto lauke projektas - šitas nuolatinis žymeklių rašyti juoda statybos popieriaus už sprogo photo box " projekto meilužis.Naudojami šie matinis juodas popierius nuotrauka svečių vestuvės/šalis.Visos spalvos buvo energingas ir šviesus, ir jie parašė sklandžiai ir neatrodė, kad išdžiūtų, kaip naktį nuėjo.Svečiai/draugai gali pasirinkti iš visų 30 spalvų variantų, todėl knyga/box atrodo tikrai cool su įvairių spalvų.

Idėja dovana - Baudos Patarimas Metallic Dažai Žymekliai yra pastatytas tvirtas ir platus spalvų pasirinkimas yra didelis.Naudoti šių žymenų individualizuoti & papuošti "PASIDARYK pats" Helovinas/Kalėdų/Gimtadienio papuošalus.Ar pirko šiuos sau ir dovana eiti kartu su kai kurių suaugusiųjų spalvinimo knygelės.Kietas dovana jauniems ir suaugusiems šeimos nariams.Tinka tiems, kurie ieško gerai pastatytas, tvirtas žymeklis rašikliai.Premium metallic žymeklis rašikliai idealiai tinka menų ir amatų rūmai, "PASIDARYK pats" projektams, iškarpų albumai, juodo popieriaus registravimo žurnale.

Puikus žymekliai dėl etikečių - Naudoti juodas žymes ant homebrew buteliai midaus.Taip pat galite parašyti ant etiketės iš konservuoti produktai.Šių žymenų suteikti ryškias spalvas ant juodos kortelės su ne kraujuoja.Spalvos buvo ryškios ir dirbo puikiai!Nebuvo tepinėlis ar išdžiūti.Tik tai, ko jums reikia.

Žymos: meno pen.

Dual-side Raštu No
Rašalo spalva Spalvos
Kiekis pakuotėje 30 Spalvų/Box
Prekės Pavadinimas EYBOP
type2 meno metalo rašikliai
Teptuku Patarimas suapvalinti pirštas
Rašalo tipas Nuolatinis
Rašyti Taškas 4MM
Modelio Numeris 6510-30
Dydis 16.4cm
Rašyti Vidutinio Popierius
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Aliejus, Žymeklis Parkeris

3 Atsiliepimai

  1. img

    Vartotojas - 2023-06-25

    6 spalvų atėjo neveikia, jie neturi jokių sidabro blizgučiai linija. Dar viena žymekliai sprogo. Gaila, nes poilsio žymekliai yra gražus

  2. img

    Vartotojas - 2023-08-30

    gerai

  3. img

    Vartotojas - 2023-04-28

    Labai gražus rašikliai!

Pridėti atsiliepimą