1 4 8PCS Saulės Sodas, Šviesos, Lauko Vandeniui Laiptai Saulės Šviesos LED Lempos, 7 Spalvų LED Kelio Šviesa Tvora Landšafto Apšvietimo Lemputė

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€13.61 €9.52

Spalva:

Savybės:

1. Built-in monokristalinius saulės skydelis - efektyviausias vieną saulės baterijomis šeimos - užtikrina greito įkrovimo net dėl debesuota dienas.Saulės energija varomas žibintai trunka tik 4~6 valandas, o visiškai įkrautas savo 600 mAh baterija (pilnai saulėtų dienų).

2. Kiekviena saulės turėklai šviesos namai 2 LED granules, siūlanti šiltai balta ir RGB spalva keičiasi.Šiltai balta pastovi apšvietimas yra puikus kasdieniam dekoro, o spalva keičiasi, yra puikus, kaip atostogų ir šalies apdaila, pavyzdžiui, Kalėdų, gimtadienio, ir baseinas šalys ir pan.

3. Yra 2 būdai įdiegti, montavimas varžtais arba dvipuse klijai (ir įtraukti).Jokių laidų nereikia.Įjunkite įjungimo/IŠJUNGIMO jungiklis, pasirenkant režimas, sutemų iki aušros žingsnis žibintai švies automatiškai temstant ir išeina saulėtekio.

4. Mažėjimo apšvietimas verčia šilta, draugiška šviesos arba spalvinga švyti per dryžuotas skaidrus, gaminti ryškios šviesos matomas km atstumu.Akcentas jūsų denio, tvora, žingsnis, laiptų, laiptai, sodas, kieme, kiemas, kelias, važiuojamosios kelio dalies, durys, kiemo ir kt.

5. ABS ir PC plastiko korpusas yra atsparus nuo rūdžių, korozijos ir discoloring.Spalva saulės laiptai šviesos tinka bet lauke šlapia vieta, kuri turi tiesioginio vandens poveikio lietus, sniegas, audra ištisus metus.

Techniniai duomenys:

Kiekis: 1PCS/4PCS/8PCS

Saulės Skydelis: polikristalinio silicio 2V 80MA

Baterija: NiMH 1.2 V/1000Ma

Medžiaga: ABS

Apšvietimo Laikas: 8-10h

Įkrovimo Laikas: 4-6h

Vandeniui Atsparus: Vandeniui IP65

Šviesos Šaltinis: Šilta Balta/Šiltai Balta 7 Spalvų

Garantija

Siuntos problemų: Jei negalite gauti sklype per 30 dienų, ar produktas neveikia vežimo metu, prašome susisiekti su mumis siuntimas iš naujo arba grąžinti.

Kokybės problemų: Jei jūs patenkinti bet kurį iš žemiau kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis dėl pagalbos ne pirmą kartą. 1. gauti neteisingą produkto. 2. produktas nėra taip, kaip aprašyta. 3. gaminio neveikia.

Pastaba: Kai jūs patenkinti problema su ordinu, nesvarbu, vežimas, arba kokybės, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes stengiamės jums padėti ir suteikti jums sprendimą.Jei jums palikti neigiamą atsiliepimą be kreipdamiesi į mus, atsiprašau, kad mes ne pasiūlyti, bet po tarnybos.

saulės skydelis polikristalinio silicio 2V 80MA
Kilmės Žemyninė Kinija
Įkrovimo laikas 4-6h
Baterija NiMH 1.2 V/1000Ma
Modelio Numeris saulės šviesos sodas
Garantija Dviejų metų garantija
Įtampa 1.2V
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Korpuso Medžiaga Abs
Medžiaga Abs
Kiekis 1PCS/4PCS/8PCS
Šviesos Šaltinis LED Lemputės, Šilta Balta/Šiltai Balta 7 Spalvų
Yra Pritemdomi No
Sertifikavimo BMK, CE
Apšvietimo Laikas 8-10h
Saulės Elementų Tipas Ni-MH
Prekės Pavadinimas AliexLED
Apsaugos Lygis IP65
Naudojimas ATOSTOGŲ
Stilius Šiuolaikinio
Atsparus Vandeniui IP65 Vandeniui
Maitinimo Šaltinis Saulės
Savybės IP65 Vandeniui
Pagrindo Tipas Nėra

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą