Spalvos Žymekliu Rašikliai 6pcs Dvigubo Baigėsi Pastelinių Spalvų žymėjimo įrankis Boksuose, Spalvoti Rašikliai Pastaba Atsižvelgiant Liuminescencinės Rašikliai Vaikams

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€5.78 €2.88

Spalva:

Aprašymas:

Žymeklio Pen Nustatyti yra patvarus, lengvas, lengva nešiotis, sklandžiai ir minkštas, teikti sklandžiai rašyti.Labai klasės studentų dovanos, mokytojas, reikmenys, mokykliniai reikmenys, raštinės reikmenys, ir studentų poreikius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pastelės Žymekliai

Gaminio medžiaga: PP

Gaminio Dydis:

Dvivietis vadovas vienspalvis: 153mm/6.02 į

Dual-head dviejų spalvų: 155mm/6.10 per

Pakavimo Sąrašas: Žymeklio Žymeklis Parkeris*6pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pastelinių Spalvų Žymekliai: Puikus kasdienio žymas, mokykla, biurą, projektų, studijų ir mokytojų reikmenys.Dvigubo tipo dizainas užtikrina malonią naudoti.Žymeklio Žymeklis Rašikliai būti 6 arba 12 unikalių spalvų.

2.Minkštos Spalvos: Spalvos Žymekliu Pen funkcijomis dual baigėsi viena spalva arba du baigėsi dvigubo spalvų.Apsaugo akis ir pasirūpinti, kad akys lengvai.Minkštas žymėjimo įrankis leidžia jums geriau užsirašyti svarbiausius dalykus.

3.Sklandžiai Rašyti: Šis plunksnų dizainas užtikrina sklandų rašo ir greitai džiūsta.Žymeklio Pen Žymeklis gali būti naudojamas, kuriame išsamiai ir spalvinimas.Žymeklio Pen Nustatyti priima minkštas dantis plunksnų, kuri yra glotni, minkšta, ir neturi susidėvėti.

4.Multi-funkcinis Dizaino: Spalvos Žymeklis Parkeris yra tinkama pabrėžiant, žurnalinė, kalendorius, notepad, piešimo, rašymo, dažymas, ženklinimas, komiksai, diagramos, spalvų kodavimo pataisos, arba komentaruose.

5.Prasminga Dovana: Noriu prasmingą dovaną?"Keynote" Pastelinių žymėjimo įrankis yra unikalus dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, ir gimtadienius, savo šeimos, draugų, giminių ir kolegos!

Trinamą Ar Ne No
Kilmės Žemyninė Kinija
Pakuotė nustatyti
Spalvų Kiekis 6 Spalvos
Kiekis pakuotėje 6 Spalvų/Box
Antspaudas No
Tipas Meno Žymeklis

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą