XINDI 6 Spalvų Šerdelėmis Mielas Kawaii Spalvotų Rašiklių Daugiafunkcį Paspaudus Tušinukas Raštinės reikmenys Biuro mokyklinės prekės, Rašikliai

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€4.46 €4.24

Spalva:

XINDI 6 Korekcijai Spalvų Rašikliai Mielas Kawaii Spalvotų Daugiafunkcių Paspaudus Tušinukas Raštinės reikmenys Biuro mokyklinės prekės, Rašikliai

Dėmesio:

1.Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.

3.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be ryšio, manome, kad mūsų bendravimas padės išspręsti problemą jums, ir jis nebus lu žemyn.Jūs žinote, bet neigiamas arba neutralus, arba ginčą, bus pažeisti tiek, ir neleis, kad problema tikrai bus išspręsta.

4.Prašome atkreipti dėmesį, kad jis yra geros kokybės ir mažiausios kainos.Mes tiesiog norime sukurti ilgalaikius verslo santykius su nauja ir dažnai klientams.Jei yra kokių nors problemų , prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, o ne palikti neigiamą atsiliepimą , mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Ačiū.

Čia yra realus nuotraukos žemiau ėmėsi mobilųjį telefoną patys.

Tikimės, kad jums patiks mūsų gaminiai

mes turime mūsų gamyklos ir dizaino komanda mes išduotą mūsų prekės ženklo "Xindi" mes galime jums pasiūlyti didmenines kainas, jei norite įsigyti daiktai urmu

Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresai, kuriuos TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas, nuo išvalytas mokėjimą.

Laivyba bus visame pasaulyje per UPS/FEDEX/DHL/EMS , ir pasakykite mums, kuris bus jums labiausiai tinka.

Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

Jums reikėtų patikrinti elementą, kai prekės pristatomos, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiųsti jums naują, jei būtina, tai yra labai vertinama.

Ateina su 10 metų gamybos garantija;

Biržoje brokuotą prekę per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos;

Pristatymas žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome būti laisvai susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus artimiausiu metu.

Mes atsakyti į jūsų klausimą, elektroniniu paštu, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą už atsakymus.

Gerbiami pirkėjai,mes vertiname jūsų verslą.jei esate patenkinti mūsų paslaugomis.prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį(Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS" jei jūs išduotą kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti savo atsiliepimus ir išsamios Pardavėjo įvertinimų.mes galime išspręsti problemą taikiai.

Žymos: Rašikliai.

Medžiaga plastikiniai
Stilius 6 Spalvos
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
Naujovė No
Dažų Savybės Neutralus
Modelio Numeris Parkeris
Trinamą Ar Ne No
Prekės Pavadinimas XD-TOPQC
Rašyti Taškas 0,5 mm
Pagrindinė naudojimo biuro reikmenys
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Tušinukas, Paspauskite

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą