Kūrybos Atsparus Smūgiams Sukasi Slėgio Ribojimo Pen Žaidimų Pen Vaikams Dovanų Žaislų Raštinės Reikmenys Studentas Ne Slydimo Naujovė Verpimo Pen

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€0.35 €0.24

Spalva:

Aprašymas:

Sukasi pen funkcijomis simetriška konstrukcija, kuri yra paprasta pagerinti pusiausvyrą ir stabilumą.Puikiai tinka naujokams.

Rašiklis suktuko yra įdomi streso atsarginiais žaislas suaugusiems, ir vaikams.Galite nugara pen treniruoti savo akis ir rankas, kurie pagerins jūsų koncentracija, atmintis ir gebėjimas išleisti savo stresą.

Patarimas verpimo parkeris yra patvarus ir minkštas, pen barelį prisitaiko neslidžia medžiaga, kuri yra paprasta rankena.

Tai įdomu sukasi tušinukas gali būti naudojamas traukinio dėmesio, spaudai streso, sumažinti nerimą ir stabilizuoti nuotaiką.

Puikiai tinka suaugusiems ir vaikams gyvenimo, darbo ir studijų.Žaidimų pirštų rašiklį taip pat yra meilės dovana draugams ir šeimai, Kalėdų, Naujųjų Metų ar Gimtadienio proga.

Specifikacija:

Nauja ir aukštos kokybės

Korpuso medžiaga: plastiko

Dydis:19cm

Pen vadovas: 0,5 mm

Spalva: Atsitiktinis

Pakuotė:1PC Atsitiktine Spalva

Pastaba:

Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prekės Pavadinimas KOQZM
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą