Kietojo Dailidės Pieštukas su Papildymo Built-in Drožtukas Mechaninė Medienos apdirbimo, Statybos Pieštuko Linijos Piešimo Žymeklis Prekes

(0)
Prieinamumas:Sandėlyje
€12.29 €7.99

Spalva:

Produkto Savybės:

1.Yra drožtukas bžūp mechaninis pieštukas, tada jūs galite paryškinti lazdelės lengvai, kai tai nėra lengva rašyti.Prašome pakeisti pieštuku švelniai siekiant išvengti lūžių.

2.Patogu, kišenėje-įrašą galite visada laikyti ėsdinimo išdrožti įrankis ir staliaus pieštukai patogu, saugoti ją kaip savo kamuolys rašikliai, ir ji neatsižvelgia į daug vietos.

3.Rankenos yra neslidžios pirštui paviršiaus daugiau teigiamos kontrolės, naudojant pieštuko įrankį.Tai daugiau taupantis ir patogu.

4.Plačiai taikomas kaip raštininkas įrankis, dailidės pieštukas,, staliaus įrankiai, drožyba reikmenys, centras scriber, suderinta graverio pen, graviravimas priemonė, greitai bžūp, stiklo rėžtukai, stiklo graviravimas, stiklo, etch, stiklo raštininkas, grūdinto plieno etcher, juvelyrų, pakabos, išdėstymo priemonė, pen raštininkas, įbrėžimams yla, scribing pen, lakštinio metalo raštininkas, plieno strypai, suvirinimo žymekliai plieno ir suvirinimo pieštukai.

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Tušinukas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą